Friday, December 1, 2017

POSAO IZ SNOVA









AKO OVO CITATE ZNACI DA ZELITE DA PRATITE SVOJE SNOVE! STICI DO CILJEVA O KOJIM SANJATE NIJE UVEK LAKO ALI JE IZVODLJIVO!



Kompanija u kojoj radim trazi vredne, odgovorne, uporne punoletne osobe koje ce raditi iz udobnosti svog doma.

Nije potrebno  radno iskustvo ni znanje engleskoj jezika. Jedino sto trazimo je volja, upornost, odgovornost i ozbiljnost prema poslu.

Firma se bavi Online Marketingom. Naziv Firme je SFI ( Strong Future International ) I nalazi se u Nebraskoj ( SAD ). Pronasao je Gery Carson 1998 godine.


SFI je jedna od najvecih poznatih, uspesnih Online kompanija koja zaposljava osobe iz celog sveta!

U sklopu SFI Kompanije nalazi se I Online prodavnica pod nazivom TripleClicks. Ta prodavnica sadrzi preko 90 000 artikala u 30 kategorija.

Jedan od nacina zarade u ovom poslu je upravo u TripleClilcks, gde mi kao SFI Saradnici reklamiramo proizvode sa TripleClilks I dovodimo nove kupce. O svemu ostalom vezano za samu realizaciju prodaje brine se SFI.


Da bi naucili kako da radimo ovaj posao, SFI nam je obezbedio I besplatnu obuku iz oblasti interneta I internet-markeninga.

SFI vam nikada nece traziti uplatu clanarine, upletu kurseva I obuke, nego ce vam pomoci da jednostavnije I lakse shvatite posao koji radite.

Ako nemate odgovor na neko pitanje, SFI Podrska je dostupna 24/7, a uz njih imate I svog sponsora, svog saradnika koji ce vam pomoci.

PROBAJTE NISTA VAS NE KOSTA!


http://www.sfi4.com/18023887/FREE


Molim vas kreirajte nalog sa G-mailom. Ako nemate G-mail ,kreirajte ga OVDE.

Takode ako imate pitanje vezano za posao mozete me pronaci na Facebook!

https://www.facebook.com/elma.beganovic.33



.



No comments:

Post a Comment